Nederlands English

Welkom

Mijn naam is Andy Brown. Ik ben vertaler Nederlands-Engels en redacteur Engels.

Ik wou dat ik kon zeggen dat ik beter ben dan alle anderen in dit vak, maar dat lijkt me niet erg aannemelijk. Duizenden mensen doen wat ik doe en het merendeel van hen ken ik niet. Sommigen munten uit, anderen zouden eigenlijk op zoek moeten gaan naar ander werk. Voor de meesten van ons geldt dat we vooral ons best doen onze klanten te helpen een boodschap over te brengen in een taal die niet hun moedertaal is.

Ik woon nu al 35 jaar in Nederland en het grootste deel van die tijd heb ik besteed aan het vertalen van Nederlandse teksten in het Engels en het redigeren en schrijven van Engelse teksten. Ik ben door het Nederlands Letterenfonds goedgekeurd als literair vertaler Nederlands-Engels.

Tot mijn opdrachtgevers behoren uitgeverijen, overheidsinstellingen, not-for-profit-organisaties, instellingen voor hoger onderwijs, bedrijven, schrijvers en wetenschappers.

Als u meer wilt weten over wat ik doe, klik dan op de links boven aan de pagina of ga naar mijn profiel op LinkedIn. U kunt ook contact met me opnemen.

AndyBrown.nl  |  Webdevelopment: Oetsie |  Vertaling Nederlands: Elinor Fuchs  |  Copyright 2011-2018 ©